top of page

IGL tarjoaa laajan valikoiman pinnoitteita kaikille auton pinnoille ja me olemme valmiina asentamaan ne. 

Sivulla esiteltynä kaksi suosituinta pinnoitetta. 

Kysy rohkeasti lisää tai pyydä tarjous koko auton kattavasta paketista.

Quartz Plus

Ecocoat Quartz+ on REACH-vaatimusten mukainen kaksikomponenttinen hybridipinnoite. Quartz+ pinnoitteessa on yhdistettu kaksi eri pinnoitetta nanoteknologian avulla. Lopputuloksena 9H-kovuuksinen pinnoite, joka on erittäin hylkivä, kiiltoa ja syvyyttä lisäävä, sekä ns. itsepuhdistuva. Quartz+ suojaa tehokkaasti autoasi 60.000-70.000km/3-4v.

IGL-Coatings-kenzo-main-image-400x495_ed
ecocoat-quartz-plus.jpg

päivitetty 

uutuus

Kenzo Plus

IGL Coatings brädin lippulaivan kunniakasta titteliä kantaa Ecocoat Kenzo. Hänen ylhäisyytensä Kenzo on ehdottomasti REACH-asetusten mukainen ja pitää sisuksissaan 100% aktiivisia materiaaleja, mutta tasan ei yhtään eli 0% VOC:ia (haihtuvia orgaanisia yhdisteitä). 

Hänen majesteettinsa Kenzo on kovuusluokan kingi 10H arvollaan. Se loihtii maalipinnalle tai muulle käsitellylle pinnalle siis paksun ja kovuusasteeltaan 10H suojakerroksen, joka luo maalipinnalle entisestään syvemmän sävyn. On ehdottoman allerginen vedelle sekä lialle saaden todellisen hylkyreaktion aikaiseksi aina näitä kohdattaessa. 

Kovan luokan kovapäisenä Kenzo ottaa omaan hellään suojelukseensa ja antaa kyytiä lialle sekä kunnon huutia pesunaarmuille sekä vahvoille pesuaineille (1-14pH) kalkkijäämiä unohtamatta, kalkki mikä tunnetusti on jokaisen pinnoitteen paha vihollinen, Kenzo estää tehokkaasti kalkkijäämiä syntymästä. Mutta totuushan on se, että ei mikään auta niistä pysyvästi eroon.

Kenzo suojaa tehokkaasti autoasi 80.000-100.000km/4-5v.

ecocoat-kenzo.jpg

päivitetty 

uutuus

bottom of page